Freedom over censorship truth over narrative. Our Service works WORLDWIDE We have what other providers CAN ONLY DREAM OF !!
Freedom over censorship truth over narrative. Our Service works WORLDWIDE We have what other providers CAN ONLY DREAM OF !!

Zahvaljujemo se na kupovini!
💝
Molimo pažljivo pročitajte ova pravila. Ovo je ExYU politika povrata/refundacije. Ovu politiku povrata/refundacije licencira Terms Feed ExYU Team.
Pretplatni proizvodi
Politika povrata novca - Usluge
Čvrsto vjerujemo u svoje proizvode i podržavamo ih 100%, ali morate da razumijete da oni u svakom trenutku ne mogu savršeno raditi za sve. Ako niste zadovoljni kupovinom ili naiđete na problem koji ne možemo zajednički riješiti, a koji sistem za Vas čini neupotrebljivim, rado ćemo vam pružiti povrat u iznosu do 90% u roku od 30 dana od početne kupovine.

Znači,
platit ćete
SAMO JEDNU jednomesečnu pretplatu/uslugu po liniji za koju žalite da napravite povrat/refundaciju, a ostatak kupnje će vam biti vraćen/refundiran.

Napomena:
Cijene jednomjesečne pretplate možete vidjeti na SHOP strani.
Neki detalji uslova:
Povrat NE možemo izvršiti zbog tehničkih problema, osim ako nam ne dopustite da vam dobro pomognemo. Ako ne možemo riješiti vaš problem, bit će vam odobren povrat novca. Molimo vas, otvorite kontakt s nama prije nego što zatražite povrat novca zbog tehničkog problema.
Povrat novca može se izvršiti samo u roku od 29 dana od dana kupovine.
Nakon 29 dana povrat novca NE može se izvršiti.


Pogledajte donje tačke kako biste bolje razumjeli postotak povrata:

U roku od 1 dan = 100%
BESPLATAN 24h test - NIJE potrebno plaćanje

U roku od 29 dana = povrat do 90% (Platit ćete SAMO JEDNU jednomjesečnu* pretplatu po liniji** za koju tražite povrat, a ostatak kupnje će vam biti vraćen)

Nakon 30 dana = BEZ povrata
Napomena:

* Cijene jednomjesečne pretplate možete vidjeti na SHOP strani.
**
Primjer:

Ako korisnik ima jednu liniju i unutar je "REFUND POLICY" (Polica Povrata Novca), te samo za tu JEDNU liniju želi da izvrši povrat, platit će samo jednu jednomjesečnu pretplatu po cijeni pretplate za JEDAN mjesec.

Ako korisnik ima više linija i unutar je "REFUND POLICY" (Polica Povrata Novca), te želi da napravi povrat za VIŠE linija, platit će PO JEDNU mjesečnu pretplatu za svaku od linija za koju želi povrat, po cijeni pretplate za JEDAN mjesec.

- Za cijene pretplate na JEDAN mjesec, pogledajte našu SHOP stranicu.
Molimo obratite pažnju na sledeće:
Ako ste platili kreditnim karticama, povrati se obično obrađuju, a sredstva se vraćaju na karticu bankovnog računa kupca u roku od 5-20 radnih dana.

Međutim, postoje slučajevi u kojima je obrada povrata traje duže, i do 90 dana. Ovo je nešto na šta mi
NEMAMO nikakav uticaj.

Preporučujemo da nas kontaktirate za pomoć ako imate problema sa primanjem ili kupnjom pretplate.

Kontaktiraj nas
Ako imate pitanja o našoj politici povrata i povrata novca, molimo kontaktirajte nas na OVOM linku.

Jednostavna AKTIVACIJA u 2 koraka:
Korak 1. Molimo vas da zatražite 24H Besplatan Test prije nego izvršite finalnu kupovinu.

Korak 2. Nakon uspješno izvršene uplate, u sledećih 24H će vam biti isporučena linija na email/kontakt koji ste nam dali.
Ukoliko je 12 ili 24 Mjesečni plan odabran, prvo će vam biti aktiviran 30-dnevni EXTRA (GRATIS) period u kojem ste potpuno pokriveni našom Policom Povrata novca objašnjenoj na OVOM linku za EXTRA (GRATIS) pretplatnički period.
Nakon ovog perioda, automatski će vam se linija produžiti na ostatak pretplatničkog perioda koji ste uplatili.

Hvala na razumijevanju i

Uživajte...

Blokada Servisa od strane ISP-a i korištenje VPN Servisa
Poznati su slučajevi lokalne ISP (internet Servis Provajder) blokade online Servisa u nekim zemljama svijeta.
U slučaju da počnete uočavati ovakve blokade, mi UVIJEK preporučujemo korištenje
VPN Servisa!
Čak šta više,
VPN se UVIJEK toplo preporučuje da se koristi prilikom korištenja ovih Servisa, čak i kada ISP blokada trenutno ne postoji.

Naš servis
radi u bilo kojoj zemlji sve dok vaš dobavljač internetskih usluga (ISP) dozvoljava IP od davatelja usluga
Npr. neki naši paketi ne rade u Holandiji, UK, ROI, Njemačkoj i Španiji
bez korištenja plaćene verzije VPN.
Neki dobavljači internetskih usluga ne dopuštaju vezu ka striming serverima, stoga ona neće raditi. Ali uz korištenje VPN-a, naša usluga bi opet trebala raditi bez problema. Sa ovim eventualnim problemom se svi servisi u pojedinim državama svijeta suočavaju.
To je još jedan od razloga zbog kojeg i insistiramo na FREE Testu, prije same kupovine bilo kojeg paketa.

Molimo da razumijete.
U slučaju da vaša linija prestane sa radom zbog blokade servisa od strane vašeg ISP-a, mi vam NEĆEMO biti u mogućnosti izvršiti Refundaciju sredstava.
Molimo vas da koristite neki dobar
VPN Servis (preporuke VPN Servisa u linkovima ispod), ili neki drugi koji vama možda više odgovara, a koji će ipak kvalitetno riješiti problem sa blokadom Servisa.
Neki kanali ne rade?
Imate Buffering?
VPN će riješti 98% ovih problema.
Većina korisnika povezuje VPN kako bi njihove online aktivnosti na mreži ostale anonimne. Ako ste se već pretplatili na VPN uslugu,
uvijek je trebate povezati prije korištenja bilo koje jeftine streaming usluge. Ako još nemate VPN, preporučujemo ExpressVPN ili SurfShark ili Namecheap fastVPN.
Dolazi s namjenskim aplikacijama za sve uređaje i radi sa svim uslugama.

Hvala na razumijevanju.